Veolia Environnement Sa · EURONEXT:VIE

Veolia Environnement Sa — Veolia Middle East — ESG Presentation (2017)

26 slides from Veolia Environnement Sa's sustainability presentation, 2017

  1. Slide 1: World Environment Day 2017

    World Environment Day 2017 World Environment Day 2017 THEME: Connecting People to Nature THEME: Wastewater Tool Box Talk ToolMiddle Veolia Box Talk East Veolia Middle East

  2. Slide 2: Theme for 2017: Connecting People to Nature

    Each World Environment Day is organized around a theme that focuses attention on a particularly pressing environmental concern. The theme for 2017, ‘Connecting People to Nature’, urges us to get outdoors and into nature, to appreciate its beauty and to think about how we are part of nature and how i

  3. Slide 3: Watch these videos

    WATCH THESE VIDEOS !!! Click on images

  4. Slide 4: Veolia Tool Kit: interactive workshop stations

    The Veolia Tool Kit for World Environment Day is to raise awareness on the environment and biodiversity protection! Station 1 • Veolia & the Environment The idea is an Interactive Roadshow/Workshop Format with different people at each station to present the Station 2 • Protected areas in the region

  5. Slide 5: Sustainably manage natural resources

    SUSTAINABLY MANAGE NATURAL RESOURCES BY SUPPORTING CIRCULAR ECONOMY 2020 target 2016 performance Qveoua CONTRIBUTE TO COMBATING CLIMATE CHANGE 2020 target 2016 performance PROMOTE ANECO-FRIENDLY APPROACH TO CONSERVE BIODIVERSITY 2020 target

  6. Slide 6: Protected areas in the Middle East and North Africa

    There are about 1500 protected areas in the 22 countries of the region (Middle East & North Africa), but only five countries have protected more than 10% of their land. As for marine, with the exception of Jordan, no country has reached the 10% target, with most countries still below 1%.

  7. Slide 7: Veolia Nationalities with Nature

    Veolia Nationalities with Nature Veolia Middle East has an amazing 59 countries represented by its employees. To connect our People to Nature, we have taken a native animal from each country….. Can you match them to their country? Remember animals don’t keep to country borders so they might be in mo

  8. Slide 8: Europe

    Europe Eurasian Wolf Spiny Dogfish Corsican Hare Iberian Wolf Red Squirrel Golden Eagle 8

  9. Slide 9: Europe & South America

    Europe & South America Dolphin Wolf European Bison, White Stork and Bielik Eagle Turul (Mythological Creature) Bull Lynx Balloon Fish 9

  10. Slide 10: Asia

    Asia Saltwater Crocodile Royal Bengal Tiger Komodo Dragon Dhole Manta Ray Royal Bengal Tiger Markhor Carabao 10

  11. Slide 11: Africa

    Africa Cross River Gorilla White Eared Cob Oribi African Elephant Colobus Monkey Black Mamba Chimpanzee Simien Fox 11

  12. Slide 12: Africa

    Africa Black Rhino (Tanzania) Leopard (Zimbabwe) Thistle Mantis (Egypt) African Helmeted Turtle Bull Shark (Morocco) Savannah Monitor (Eritrea) Cheetah (Nigeria) (Ghana) 12

  13. Slide 13: Africa

    Africa Black-spined Flying Fox Giraffe Mandrill Monogoose Lemur Hooded Vulture 13

  14. Slide 14: Middle East

    Middle East Finless Porpoise Arabian Onyx Arabian Leopard Blind Mole Rat Pelican Veiled Chameleon Striped Hyena 14

  15. Slide 15: Middle East

    Middle East Goblin Shark Grey Wolf Mahi Mahi Snow Leopard Persian Leopard 15

  16. Slide 16: North America & Pacific

    North America & Pacific Grizzly Bear Corn Snake Kangaroo Banded Iguana 16

  17. Slide 17: Answers: Europe & South America

    Answers: Europe & South America Eurasian Wolf (France) Spiny Dogfish (Belgium) Corsican Hare (Italy) Iberian Wolf (Portugal) Red Squirrel (UK) Golden Eagle (Germany) 17

  18. Slide 18: Answers: Asia

    Answers: Asia Royal Bengal Tiger Dhole (Nepal) Saltwater Crocodile (Sri (Bangladesh) Komodo Dragon (Indonesia) Lanka) Manta Ray (Myanmar) Royal Bengal Tiger (India) Markhor (Pakistan) Carabao (Philippines) 18

  19. Slide 19: Answers: Europe & South America

    Answers: Europe & South America Dolphin (Greece) Wolf (Serbia) European Bison, White Stork and Bielik Eagle (Poland) Turul (Mythological Creature) Hungary Bull (Spain) Lynx (Romania) Balloon Fish( Brazil) 19

  20. Slide 20: Answers: Africa

    Answers: Africa Cross River Gorilla White Eared Cob (Sudan) Oribi (Namibia) African Elephant (Kenya) (Cameroon) Colobus Monkey (Rwanda) Black Mamba (South Africa) Chimpanzee (Uganda) Simien Fox (Ehtiopia) 20

  21. Slide 21: Answers: Africa

    Answers: Africa Black Rhino (Tanzania) Leopard (Zimbabwe) Mandrill (Tunisia) Thistle Mantis (Egypt) African Helmeted Turtle Bull Shark (Morocco) Savannah Monitor (Eritrea) Cheetah (Nigeria) (Ghana) 21

  22. Slide 22: Answers: Africa

    Answers: Africa Black-spined flying fox Mauritius) Giraffe (Somalia) Mandrill (Tunisia) Hooded Vulture (Chad) Monogoose Lemur (Comoros) 22

  23. Slide 23: Answers: Middle East

    Answers: Middle East Finless Porpoise Arabian Onyx Arabian Leopard Blind Mole Rat Pelican Veiled Chameleon Striped Hyena 23

  24. Slide 24: Answers: Middle East

    Answers: Middle East Goblin Shark (Jordan) Grey Wolf (Iraq) Mahi Mahi (Oman) Snow Leopard (Uzbekistan) Persian Leopard (Iran) 24

  25. Slide 25: Answers: North America & Pacific

    Answers: North America & Pacific Grizzly Bear (Canada) Corn Snake (USA) Kangaroo (Australia) Fiji

  26. Slide 26: Don't litter! Bin it!

    Recycle & Reuse as much as you can! Minimize use of Herbicides and Pesticides Don’t litter! Bin it! Choose biogradable or biosafe products! Slow down on the roads Buy from sustainable food sources Avoid illegal animal trade items!

Veolia Middle East — ESG Presentation (2017) on 6ix