Flowsparks N.v. · EURONEXT:FLSP

Flowsparks — HyperOffice — Investor Presentation (November 2007)

19 slides from Flowsparks's investor presentation, November 2007

  1. Slide 1: Atelier e-learning

    Atelier e-learning Rapid Content Development wordt realiteit. Bedenk een storyboard en realiseer vervolgens in een mum van tijd efficiënte, attractieve en meertalige opleidingsmodules met Atelier. U zult er versteld van staan hoe u zelf de meest aantrekkelijke e-learningmodules kunt ontwikkelen mét

  2. Slide 2: Agenda

    Agenda HyperOffice short company overview Atelier e-learning concept and key features Atelier e-learning demo Q&A

  3. Slide 3: HyperOffice

    HyperOffice Serving customers since 1991 Custom content development IT content, Operational skills, Sales-oriented Multilingual E-learning software distribution (in France) Some customers want to « do it themselves » Partner with Adobe and QuestionMark E-learning software development Atelier e-learn

  4. Slide 4: Key figures

    Key figures Staff of 30 Revenue > 3 M€ in 2007 (+30% vs 2006) Content development : 65% - Software : 35% More than 300 customers (50 Atelier e-learning customers) Large international customers : Auchan, AlcatelLucent, BMS, Carrefour, European Commission, IBM, GM, GSK, Nissan, Ubisoft, United Nations

  5. Slide 5: Why develop an authoring tool ?

    Why develop an authoring tool ? We built the tool we needed as content developers, and made it available to customers Break the wall between design and development Word/ppt Vs. Flash Unique integrated environment for all stakeholders Collaborative approach Empower SMEs (Subject Matter Experts) Allow

  6. Slide 6: Key features

    Key features Streamlined workflow Easy to build, highly attractive multimedia content Animated mascots Synchronized voice overs Images, video, sound, external documents and applications Interactivity (questions; if click then …) Controlled look and feel Design model and renderers = choice within bou

  7. Slide 7: Positioning

    Positioning Collaborative or single user Standalone + server, not web based Multiple outputs : LMS, CD ROM, Intranet XML / Native Local but centralized

  8. Slide 8: Global vision = the whole production chain

    Global vision = the whole production chain 1. Instructional Design The Atelier does it all ! 2. Art Direction 3. Story-boarding 4. Multimedia production 5. Localization 6. Publication 7. Updating 8. Capitalization

  9. Slide 9: An integrated solution: Instructional Design

    An integrated solution More added value for all the stakeholders 1. Instructional Design Content structure creation Learning Units and Activities Synopsis

  10. Slide 10: An integrated solution: Art Direction

    An integrated solution More added value for all the stakeholders 2. Art Direction Design model creation Ready to use templates, mascots Vast choice of renderers The customer can create his own graphic environment too !

  11. Slide 11: An integrated solution: Story-boarding

    An integrated solution More added value for all the stakeholders 3. Story-boarding Story-board written in the Atelier Screens can be based on templates or built from components Media description (voice overs, images, videos …) Once designed, the screen can be visualized in one click !

  12. Slide 12: An integrated solution: Multimedia production

    An integrated solution More added value for all the stakeholders 4. Multimedia production Media production management The instruction designer can « order » media All media can be integrated automatically (voice-overs)

  13. Slide 13: An integrated solution: Localization

    An integrated solution More added value for all the stakeholders 5. Localization Screen by screen or by export/import of XL/XLiff files All media can be localized (images …) Page layout can be adapted (text volume)

  14. Slide 14: An integrated solution: Publication

    An integrated solution More added value for all the stakeholders 6. Publication XML/Flash output Ubiquitous Better graphical quality than HTML CD / Intranet-Internet / SCORM LMS

  15. Slide 15: An integrated solution: Updating

    An integrated solution More added value for all the stakeholders 7. Updating Just open the Atelier file ! Design model changes can be inherited Story-board is always up to date

  16. Slide 16: An integrated solution: Capitalization

    An integrated solution More added value for all the stakeholders 8. Capitalization Anything can become a model Design models, renderers, course sections … Media library

  17. Slide 17: Demo time !

    is Y Hyper Office ——web learning company Denno tinne !

  18. Slide 18: Enterprise customers (partial list)

    Enterprise customers (partial list) Distribution Auchan, Carrefour, Intermarché, Lyreco, Système U, Delhaize Pharma AstraZeneca, BMS, GSK, Bianca Medica, Laboratoires Roche, Novartis Public Afnor, Afpa, Unedic, Commission Européenne, La Poste, Unesco, World Food Programme, United Nations Energy EDF,

  19. Slide 19: L’Atelier e-learning Références

    L’Atelier e-learning Références Centre Hospitalier Centre National de St Jean de Dieu Promotion Rurale Agence de Mutualisation Centre Académique de Formation des Universités Continue de l’Académie de Lyon

HyperOffice — Investor Presentation (November 2007) on 6ix